Бонусна програма «Мірошка» (БПМ)

 

  1. Стати учасником легко

-просто заповніть анкету, щоб стати учасником бонусної програми, або безпосередньо продиктуйте Ваші дані співробітнику на касі.

-картка не видається. Реєстрація за № телефону.1 номер телефону=1 клієнт=1 реєстрація

 

2.Нарахування бонусів

 

- за кожну покупку з бонусною картою Мірошка Ви отримуєте бонуси, які активуються через 15 днів. 1 витрачена гривня – це 1 бонус на вашому рахунку*

*Бонуси не нараховуються на товари зі знижкою, дитяче харчування, підгузки та подарункові сертифікати

- за першу покупку по Бонусній програмі Мірошка, Ви отримуєте 300 вітальних бонусів

- бонуси подвоюються за 7 днів до Дня народження дитини(до 16 років),в День народження та 7 днів після. Дитина має бути зареєстрована в анкеті учасника

- для зарахування Бонусів на Рахунок Учасника при здійсненні ним покупки, Учасник зобов'язаний назвати номер мобільного телефону, на який зареєстрована віртуальна Картка. Будь-які інші носії інформації не можуть бути використані для підтвердження номера Картки Учасника.

 

3.Повернення товару та/або послуги, на які нараховані бонуси

 

- повернення товару та/або послуги, придбаного Учасником з Картою, здійснюється за стандартною процедурою. У разі повернення товару та/або послуги, нараховані за купівлю товару та/або послуги, бонуси, анулюються з Карти такого Учасника.

-у разі повернення товару та/або послуги, оплаченого в тому числі бонусною знижкою, сума бонусної знижки, яка була використана для купівлі товару та/або послуги як знижка, повертається на бонусний рахунок Учасника у вигляді бонусів.

 

4.Використання бонусів(Використовуйте бонуси для оплати будь-яких товарів! )

 

-бонуси, отримані Учасником, можуть бути використані для оплати товарів та/або послуг у місцях проведення програми, за умови, що Учасник використовує мінімум 1000 бонусів.

1000 бонусів = 40 грн.

(*символ «=» – означає рівнозначно чи еквівалентно)

Якщо сума покупки дорівнює сумі бонусів( наприклад сума покупки 40 грн., і клієнт має 1000 бонусів, що дорівнює 40 грн., то він має купити ще одиницю будь якого товару. Тобто сума покупки має бути хоча б на 1 грн. більше суми бонусів.

- для використання бонусів у Місті проведення програми учасник повинен: назвати номер телефону, зареєстрованого в Анкеті, після чого назвати касиру тимчасовий цифровий пароль, який буде надіслано на номер телефону Учасника. Власник Програми не відповідає за збої в роботі операторів мобільного зв'язку.

- бонуси не можуть бути використані для оплати витрат на доставку, послуг післяплати.

- бонуси, накопичені на різних облікових записах різних учасників, не можуть бути об'єднані. Бонуси не можуть бути переведені від одного учасника до іншого. Умова цього пункту по об'єднанню та/або перекладу Бонусів не поширюється також на Учасників будь-якої міри спорідненості між собою, у т.ч. 1-го ступеня (подружжя, дітей, батьків тощо), які мають Бонуси одночасно на різних Облікових записах.

Термін дії бонусів: бонуси згорають наприкінці місяця через 12 місяців з моменту їх нарахування. Наприклад, термін дії бонусів, нарахованих 10.10.22, спливає 31.10.23.

Приєднуйтесь!

БОНУСНА ПРОГРАМА ДІЄ ТІЛЬКИ ПРИ ПОКУПЦІ В МАГАЗИНІ "МІРОШКА" ( при інтернет замовленні бонусна програма не діє)

Більш детально з правилами Бонусної програми Мірошка Ви можете ознайомитись тут:

/content/uploads/files/bonusna-programa-mroshka-ofcyn-pravila%281%29.pdf